Mancare greceasca – Satul Kampi Insula Zakynthos


DSC02773In Insula Zakynthos sunt multe locuri unde se mananca bine, atmosfera este placuta si peisajul deosebit. Un astfel de loc care combina toate aceste calitati si chiar mult mai mult l-am gasit in apropierea crucei de la Schiza, Satul Kampi, pe partea Vestica a Insulei Zakynthos. Locul este renumit pentru superbul asfintit ce poate fi admirat si pentru atmosfera romantica. Am incercat si noi acest loc si ne-a placut foarte mult!

Cum ajung in Satul Kampi?

Traseul este foarte simplu. Se pleaca din orasul Zante in directia statiunii Laganas iar de acolo se urmareste indicatorul satului Lithakia. De aici incep serpentinele spre salete Kiliomenos si Ag. Leon. Aproape de intrarea in satul Exo Hora exista un indicator stanga pentru satul Kampi si se observa pe partea stanga in directia de mers Crucea de la Schiza, mare impunatoare. De la aceasta schimbare de directie mai sunt 2 km de parcurs pana la taverne.

Pentru traseul cu masina va anexam link-ul Google Maps aici

Taverna SunsetSatul Kampi se gaseste pe versantul care coboara direct in apele marii Ionice, formand golfuri spectaculoase cu apa cristalina. Tavernele se gasesc la marginea „prapastiei” avand panorama asupra marii si a golfurilor superbe. Oamenii sunt extrem de primitori iar mancarea de foarte buna calitate, locul nefiind o zona foarte frecventata de turisti. Perioada de maxima aglomeratie este la apus cand zeci de turisti vin pentru cina si pentru a admira renumitul apus de soare din Zakynthos.

O experienta indedita ce trebuie incercata!

 

Scrie! Parerea ta conteaza! Iubim aprecierile iar critica este constructiva!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s